negaţii … afirmaţii

White Sands, New Mexico, USA


Ricardo Segovia, Blue Desert

 

„Metafizica nu e doar o indrazneala puerila a mintii ce urmareste necunoscutul sau imaginarul, nici doar acea subtilitate ce te poate face sa patrunzi indefinitul. Netul nu e metafizic. Relatiile pe net sunt toate, absolut toate, FANTASME.”
(Gabi)

Putem fi, sau nu fi de acord cu aceste afirmatii. Nu acordul sau dezacordul personal  este important si, in nici un caz, o teorie care sa le demonstreze veridicitatea.

Ceea ce vreau sa punctez e ca dincolo de ele se intinde campul experimental care le-a generat. Dincolo de oricare din afirmatiile si negatiile  noastre se intinde un formidabil camp experimental. Se intind mii de experiente fascinante  in care a fost implicata afectivitatea.
Mii de ore a necesitat precipitarea gandurilor, decantarea lor,  pentru a putea vedea limpede o aschie din realitatea care ne-a zgariat pentru o clipa retina si a activat senzori nebanuiti pe linia de demarcatie a sufletului.
Mii de ipoteze au fost construite, si au cazut rand pe rand in dizgratie ;  mii de feed-backuri au declansat avalanse ce ne-au deplasat violent fiinta pe tabla de sah a prezentului.
Afirmatiile si negatiile noastre  reprezinta, cred, tocmai  rezultatul insumarii secventiale a celor enumerate mai sus.

Metafizic sau nu, netul s-a implantat in viata individului modern. A devenit o prelungire a Realitatii si un Recycle Bin al Imaginarului.

… am descoperit ca visele raman frumoase atata timp cat le pastrezi in secret doar pentru tine  :)

 

8 gânduri despre “negaţii … afirmaţii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.