cum zboară timpul !


*

Cum zboară timpul !

De câte ori nu am exclamat, cu voce tare sau doar în gând, aceste trei cuvinte.
Le-am exclamat poate cu părere de rău, sau cu un strop de uimire în glas, prinși în năvodul amintirilor sau cu aerul că nu vom capitula niciodată în fața dușmanului de moarte îmbrăcat în zalele de nepătruns ale secundelor, ce ne ademenește cu un vechi șiretlic: chipul necunoscut al zilei de Mâine.

În așteptarea lui Mâine uitam să-l trăim pe Azi, amânăm mereu lucruri care odată amânate nu le vom mai putea înfăptui niciodată, fugim de noi înșine în speranța că a doua zi vom fi altfel.
Dar în oglinda noii zile ne vedem aceiași, cu aceleași tare si neliniști, cu aceleasi vise neterminate sau prost începute, cu aceleași promisiuni fără acoperire, cu același dor de a ieși pentru câteva clipe de pe orbita cotidiană, de a rupe rutina, de a spune cuiva în cuvinte simple esența unui sentiment cu gradul cinci de dificultate, de a ne lăsa pur și simplu duși de val … ca o corabie îndrăgostită de largul azuriu al mărilor.

12 gânduri despre “cum zboară timpul !

    1. Dar nici tardivele pareri de rau nu ajuta :(
      Nu are rost sa dam vina pe Timp din moment ce, in realitate, noi suntem vinovatii principali in tot ceea ce simtim ca trebuie sa facem … dar nu facem.

      Apreciază

  1. Mde… Cand te lasi dus de val, se mai intampla sa te si acopere, ba chiar poti sa te duci la fund. Nu e usor sa iei o asemenea hotarare.

    In alta ordine de idei, am vrut sa intru la adresa articolului despre Cornoyer. Am fost surprinsa cand am vazut inaintea ochilor un ditamai avertismentul de la Google, care, in cuvinte alese, mi-a zis „Mars la loc !”, blogu.lu fiind o grava amenintare pentru computerul meu. Eu zic sa verifici ce-o fi pe acolo, daca te pricepi. Nu am mai primit un asemenea avertisment niciodata.

    Apreciază

  2. Am intrat acum, de aici de la tine din blog si nu s-a intamplat nimic. Am intrat si din browser si, la fel, nu s-a intamplat nimic, slavă Domnului. O fi avut si Google un moment de ratacire, i se mai intampla si lui ! :lol:
    Sper sa nu te superi, eu am vrut sa-ti fac un serviciu si m-as bucura ca si altii sa procedeze la fel cu mine.

    Apreciază

  3. Interesant este că în ciuda faptului că timpul zboară prea iute, noi tot ne dorim mereu ba să vină toamna, ba să vină vara, ba să vină vacanța, să vine altceva decât este acum! Cred că așa e natura umană, mereu așteptăm weekendul, vacanța, sărbătorile, așa suntem și noi, ca timpul și anotimpurile!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.