fotoreportaj cvasi-sentimental

 


Dupa mai bine de un an, in aproximativ acelasi loc, am descoperit un melc asemanator cu cel ce m-a facut sa ma opresc din drum intr-o zi dis-de-dimineata :)
*


Traiesc cu impresia  ca e urmasul vechii mele cunostinte de care mi-am luat rams bun intr-o zi brumata de noiembrie.
Zilele trec, viata se scurge, pamantul se invarte, vantul se furiseaza la radacina ierbii, florile infloresc, roua se usuca, amintirile se estompeaza  iar melcii imi ies in cale la intervale mari de timp pentru a-mi demonstra ca, in ciuda faptului ca se misca incet, si pentru ei timpul trece la fel de repede.


*

Am inceput sa indragesc cochilia lor ca o Cale Lactee in miniatura :)

 

6 gânduri despre “fotoreportaj cvasi-sentimental

  1. Aici pare primăvară, dar poate e vară…Acel noiembrie al melcului s-a transformat în zi înflorită care, așa cum spui, măsoară trecerea prea rapidă a timpului. Frumoasă combinația cromatică! :)

    Apreciază

  2. Cartim, din greseala ti-am sters comentariul … dar l-am recuperat cumva :)

    Cartim
    cartim.ro/

    Nu am prea filozofat despre melci si cochilile lor…Am obiceiul sa-i “ajut ” la traversarea trotuarului,sau la urcatul in copac.

    De fiecare data nimeresc sa ies afara dupa ploaie si sunt atat de multi iar eu ma aplecc si ii pun pe cei care imi ies in cale in zona verde….Pare o chestie tampita , dar nu suport gandul sa ii stiu calcati de trecatori.

    Apropos , cochilia melcului fotografiat de tine are desenul unui simbol …

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.