pauza de fumat

 

 

De la acea distanță am văzut doar o claie de păr roșu și un fir subțire de fum … ca o părere.
În următoarea secundă am avut senzația că persoana în cauză trebuie să aibă unghiile date cu ojă neagra sau una de culoare foarte închisă.

Inițial nu am avut intenția de a face vreo fotografie ci doar cu ajutorul zoom-ului să mă conving că supoziția mea în ceea ce privea oja este una corectă. Era ;)
Uneori, în mod spontan, se deșteaptă în mine porniri din astea … de profiling, Nu le pot opri. Nu fac absolut nimic pentru a le opri. Ba chiar îmi provoacă plăcere acest joc al intuiției
Mi se întâmplă frecvent, fără să vreau, să am astfel de gânduri ceva mai ciudate în legătură cu trecătorii întâlniți pe stradă.

Deși fundalul era dezolant, undeva în Centrul Vechi în fața unei fațade nu prea îngrijite, nu am ezitat să apăs pe declanșator.
De abia acasă am observat un piercing de mici dimensiuni sub buza înferioară și niște ochi expresivi, frumoși chiar ;)

Nu vă lăsați induși în eroare!
Doamna nu se uita la mine ci la colega cu care ieșise la o țigară.
Chiar și de la acea distanță, evitându-i la milimetru pe trecătorii ce se interpuneau între noi, am avut o secundă norocoasă pentru a putea surprinde în mod cât de cât decent momentul.

9 gânduri despre “pauza de fumat

  1. Înfățișarea și expresia nu sunt deloc rare prin România. Cunosc mulți oameni, din diverse zone, care seamănă binișor cu d-na / d-ra respectivă; ar putea să-i fie frați.
    Doar că nu prea am de-a face cu ei. Fâșneți, un pic ascunși și mai degrabă reci.

    Apreciază

    1. Comentariul tau demonstreaza ca in fiecare om se ascunde un profiler.
      Inclin sa-ti dau dreptate. In ciuda ochilor frumosi eu o percep ca pe o persoana putin aroganta. Cred ca se descurca bine in situatii neasteptate si e capabila sa ia decizii rapide.

      Apreciat de 1 persoană

    1. Nu e un aparat foarte scump insa acest model, Canon PowerShot SX60 HS, e capabil de performante deosebite daca stii cum sa il folosesti. Eu l-am cumparat datorita puterii functiei Zoom … dar recunosc ca inca nu i-am descoperit toate secretele.

      O saptamana buna sa ai :)

      Apreciază

  2. Cu adevărat norocoasă secunda aia! Face impresia unei fotografii realizate într-un studio foto, după îndelungi minute de aranjare a poziției, a expresiei, a luminii. Tare ești dibace! ☺

    Apreciază

    1. Da … unori am noroc. Dar si rabdare pentru momentul potrivit.

      Nu ma vad nicicum lucrand intr-un studio foto cu modele pe care sa le asez in pozitii diferite pentru a fi fotografiate.
      Imi place spontaneitatea si surprizele oferite de strada. Dupa fotografia abstracta si cea conceptuala cred ca Street Photography e stilul in care ma regasesc cu usurinta :)

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.