nas grecesc

Se spune că există o legătură între felul de a fi al unei persoane și forma nasului.
Se iau în discuție cinci tipuri principale de nas : roman, grec, nubian, acvilin și cârn.  O clasificare mai detaliată include paisprezece tipuri.

Dar nu acesta e subiectul postării de azi.
Grupul de copii din grupul folcloric Kymata ce aparține Uniunii Grecilor din România, filiala Ploiești, au adus pentru câteva minute căldura Greciei în peisajul autumnal al Muzeului Satului din București.
Nu m-am lăsat cu totul vrăjită de muzică și dans … m-am concentrat la ceea ce se întâmpla pe scenă și am reușit câteva instantanee mulțumitoare.
Unul ar fi portretul postat cu mai mult timp în urmă aici pe blog.

M-am chinuit mult pentru portretul de azi. Nu e deloc ușor să surprinzi în prim plan chipul cuiva care dansează. Mi-am dat seama că fata avea un nas grecesc scos parcă din manualele de estetică  … și sper să fi meritat efortul celor câteva minute în care pur și simplu am vânat-o cu obiectivul foto ;)

8 gânduri despre „nas grecesc

 1. Da,e foarte bine surprins profilul de neratat al „grecoaicei” !Un nas lung si drept,ce se intalneste foarte rar;am citit si eu despre
  diferite feluri de nasuri,dar si cateva atribute de personalitate,ce le sunt acordate de oameni de stiinta ,psihologi…
  Acest nas grec i se atribuie lui Leonardo da Vinci!

  Apreciază

  • Le reperez din prima pe aceste fete cu trasaturi naturale deosebite … sunt satula sa vad in Bucuresti atatea fețe retușate în mod grotesc, cu buze botoxate peste limită, cu nasuri trecute prin chirurgii estetice consecutive, cu implanturi de pomeți, cu gene false de proasto calitate si marimi nepotrivite completate de un machiaj inspirat parca din comedial dell’arte … fete cu implanturi mamelare ridicole, vulgare, si priviri tâmpe completate de pantofi care le schingiuiesc picioarele ;)
   Am impresia ca personajele pe care le-am descris nu au nimic personal … pare clone mai mult sau mai putin reusite dupa niste papusi Barbie pentru adulti.

   Apreciază

 2. Un profil superb, de la frunte până la bărbie. Îmi place că văd pe blogul tău numai imagini frumoase, una și una, fie că e vorba de portrete foto, fie că e vorba de picturi, de costume sau altele. E un blog cu și despre Frumos!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.