răsgând

imagine- LC Neill
Atunci când nu mai poţi inventa poveşti, nu-ţi rămâne decât să inventezi realitatea … şi să refuzi să o trăieşti.
Anunțuri

9 gânduri despre „răsgând

 1. >de obicei, cine inventeaza realitatea, o face dintr-o nevoie interioara de a schimba ceva, de a cuceri, din plictiseala uneori sau pur si simplu, din perfectionism.daca are curajul creatiei unei noi realitati, de ce sa nu aiba si curajul bucuriei de a o trai?

  Apreciază

 2. >trebuie neaparat sa fie spectaculoasa?eu astfeld e situatii le iau ca pe un exercitu de recreere.cu conditia ca ele sa nu se extinda in detrimentul vietii, oricat d eobisnuita ar fi ea.

  Apreciază

 3. >stii ce se spune…"ai grija ce iti doresti!"poate ca exista in zicala aceasta un dram de real.:)de aceea eu cred ca unele realitati interioare isi gasesc mai devreme sau mai tarziu drumul spre realitate. cred insa ca energia aceea a gandului nostru constant le hraneste. si ca fara ea, ar fi moarte…nimic nu e mai trist decat un suflet mort, fara de vise…

  Apreciază

 4. >Am zambit din cauza observatiei facuta in prima parte a comentariului …"ai grija ce iti doresti!"Fara sa vreau am completat in gand " ai grija ce-ti doresti ca pe urma nu mai poti sa scapi" :)

  Apreciază

 5. >mie mi se pare ceva special sa stii a-ti disciplina gandurile.este o calitate pe care o admir la cine o poseda.pe de alta parte, imi place si imaginatia avantata. la un moment dat, te trage ea mai sus.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s