cele rele să se spele

ghicitoare ianuarie.JPG

… cele bune să se-adune.
O urare şi în acelaşi timp o primă ghicitoare pentru acest an.
Vrăjit de oglinzile fluide, pictorul s-a zăpăcit şi a renunţat la stilul său obişnuit :)
Să vedem totuşi dacă cineva îl va identifica .
Sunt convinsă că apa – ca element magic – acţionează şi în plan psihic, generând o purificare pe care, în foarte multe cazuri, medicamente cu formule sofisticate şi denumiri imposibil de pronunţat nu o pot genera.
Privind luciul apei te poţi vindeca de obsesii, gânduri rele, temeri neîntemeiate, dureri de cap şi păreri de rău,
E infailibila mea terapie  …

11 gânduri despre “cele rele să se spele

  1. >posibil ca atunci, cand erai copil, sa fi avut in preajma, constant, o apa.acelasi efect terapeutic il are si asupra mea apa. si asta pentru ca, pamanturile bunicului erau traversate de un parau curat, limpede precum cristalul.obisnuiam sa stau mult in preajma lui, in soare, privind la tot ce era viu sau inert in apa.ca si cum patrundeam intr-un alt taram….

    Apreciază

  2. >apa e magică. e parte din tot şi bază şi terminaţie. e un cântec frumos şi în acelaşi timp structură de nedeformat. e iubire într-o formă perfectă. :Dcât despre ghicitoare nu pot decât să dau cu băţul în baltă (cercuri concentrice): luchian?

    Apreciază

  3. >@scanteieDa :) … am copilarit intr-un oras de pe malul unui rau.@FlipiApa are anomaliile ei, deosebit de interesante.Daca te intereseaza subiectul cauta pe net "water anomalies".Nu e Luchian.

    Apreciază

  4. >-X-, l-am recunoscut imediat! Nu, nu e stilul abordat la maturitatea sa artistica, dar a pictat destul de mult in aceasta maniera. Daca vrei, pot lasa un indiciu. Fireste ca nu voi dezvalui ÎNCĂ nici numele artistului si nici al tabloului, asa cum am mai promis! Succes participantilor la frumoasele tale jocuri-ghicitori, instructive si imprevizibile! (voi scrie ultimele litere din prenume și nume: n si e).Se pare că îți place, dar și mie! ;)

    Apreciază

  5. >asupra mea nu cred sa aiba acelasi efect. cunosc un efect special al marii, vara, in jur de 8 seara. nu cred sa fie acelasi, imi pare chiar un catalizator al depresiei

    Apreciază

  6. >-X-, vad ca ai trecut la alt articol, cu care ma voi delecta dimineata! Ca e maine deja!Daca imi permiti, e Trees Mirrored In A Pond (Copaci oglindindu-se in elesteu), de Egon Schiele. Si imi place foarte mult! :)

    Apreciază

  7. >Mirela, sa stii ca nu am uitat de raspunsul tau dar am sperat ca, pe baza indiciilor lasate, cineva sa reconstituie numele pictorului.Esti castigatoarea etapei!Imi trebuie ceva timp sa caut un premiu potrivit.Voi reveni.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.