în aşteptarea lui Turner

t 018.jpg

Apus de soare in asteptarea lui Turner …

 

la poalele muntelui Sabalan.

13 gânduri despre „în aşteptarea lui Turner

 1. >cumva au fost făcute azi pozele?pentru că şi aici au fost nişte mişcări aproape extraterestre de lumini şi umbre, am trecut de la raze intersectat6e de lumină printre nori la ploaie de vară, torenţială şi gheaţă.frumoase imagini.

  Apreciază

 2. >Nu. Au fost facute vinerea trecuta.Ce s-a intimplat nu stiu dar, dintr-o data, cerul s-a umplut la refuz cu o lumina rosiatica intretaiata de valuri de negura.Si mi s-a intamplat un lucru putin ciudat cu setarea aparatului.Daca vei descarca fotografiile si te vei uita la File Properties vei vedea ca apare data de 1Jan 1980, 12.05 AM … asta in timp ce nu am nici un dubiu ca setasem corect aparatul(am verificat cu niste fotografii facute cu 2-3 zile inainte).La un moment dat am zarit un fel de taciune rosiatic ce 'inota' in viteza printre norii rasfirati ce incpusera sa se rasfire.In a doua imagine se vede dâra de care pomeneam…. aveam impresia ca navighey pe fundul unui ocean de jar amestecat cu ceaţă vânătă.

  Apreciază

 3. >Măiestrie fotografică și subiecte generoase, bine surprinse. Știi cum stau eu cu Turner…M-au dat gata ”Venețiile” lui, revăzute acum, după ce am străbătut Venezia, cu insule cu tot, la pas și la ”gondolă”! E copleșitor ce-a reușit artistul să capteze în soarele acela oglindit în ape și palate. ARTA…e artă și gata!

  Apreciază

 4. >da.se pare că cineva are un mesaj pentru tine. nu ştiu numerologie dar cu siguranţă că ai să descoperi singură mesajul – doar îţi plac atât de mult ghicitorile.iar frumuseţea imaginilor mie mi-a pornit o reverie pentru imaginile pe care azi le-am văzut. care mi-au fost date, dăruite. practic nu ştiu când am condus azi, a fost ca un vis.iată prima adevărată ghicitoare pentru tine :)

  Apreciază

 5. >@Mirela.Nu am uitat ca Turner se afla printre pictorii tai preferati :)@FlipiNu cred in numerologie desi, pur statistic, am constatat ca cele mai multe evenimente negative din viata mea s-au consumat in ziua de "4" a lunii.Mai degraba cred ca a fost vorba de o perturbare electromagnetica ce mi-a dat peste cap aparatul.Aseara m-am uitat mai atent si am vazut ca respectiva data reprezinta de fapt limita de jos a parametrilor de setare :)

  Apreciază

 6. >normal (pentru că acolo ai pus tu limită posibilului).doar că ar trebui să crezi. după cum ai observat şi singură se "întâmplă" diverse, tocmai ca să poţi deschide ochii.nici eu nu credeam în multe din lucrurile ascunse simţurilor fizice, însă anul acesta mi-am schimbat destul de mult optica.eu nu pot decât să sper că din ce în ce mai mulţi oameni vor face acest lucru. şi dacă eu pot face ceva în direcţia asta, voi face.

  Apreciază

 7. >Nu am (im)pus nici o limita :)Orice alta data, anterioara zilei de 1.01.1980 as incerca sa setez, in momentul in care apas pe OK, nu este acceptata si in mod automat aparatul o seteaza la 1.01.1980.Nu neg faptul ca intre lucruri se manifesta legaturi ascunse, dar, pe de alta parte, nu pot neglija nici explicatiile simple (stiintifice) ce se pot da.

  Apreciază

 8. >am înţeles treaba cu data, toate lectronicele au "întimpărită" în memorie data fabricaţiei. există deopotrivă simplitatea care se vede (furtuna electromagnetică – care este foarte reală şi dă peste cap data pentru cele două poze) şi simplitatea care nu se vede (se simte, e tăciunele aprins, e ciudăţenia datei, e universul care încearcă din ce în ce mai clar să ne spună ceva)ştiinţa, cu toate cele bune pe care le-a adus, a pierdut ceva esenţial pe drum. nu îi neg realizările, nici adevărurile, numai că niciodată ştiinţa în forma actuală nu va reuşi să explice fenomenele corect (complet) pentru că priveşte strict la partea fizică a ecuaţiei, neavând un instrumentar potrivit pentru alt fel de experimente sau sondaje.şi atunci tot ceea ce îţi rămâne de făcut e să simţi, pentru că acolo, în tine, e cineva, TU, care există în toţi şi în toate care ştie infinit mai multe decât ştiinţa de azi şi te poate conduce acolo unde trebuie să ajungi.limitele ni le impunem singuri fără să ştim că de fapt atunci când ne gândim că anumite lucruri nu se pot întâmpla de fapt setăm limita acolo. aici chiar e un domeniu în care şi ştiinţa modernă (psiho-logia) a ajuns la această concluzie. chiar şi atuncicând facem lucrul acesta inconştient.

  Apreciază

 9. >Ma scuzati ca intervin,dar 4 e un numar fatidic cu incarcatura negativa.Cercul lui 4 are o insemnatate cabalica, asa cum apare si in Cartea lui Zohar.Cele 4 puncte cardinale, 4 intors la capete in svastica, etc…Una din cele mai vechi forme ale sale este crucea Tau sau Tav, care seamănă cu litera T. Este folosită şi astăzi de francmasoni în simbolul echerului lor. Mai nou avem acces la 4 dimensiuni acum, iar daca mizez pe inversul lumii, 6 trece in 9 ceruri, si accesul la astral acum il facem din 3 in 4.1 ianuarie este prima zi a calendarului gregorian, cei care au schimbat calendarul mayas…Sunt multe legate de 4 si de data mai sus mentionata..Interesant ce ti s-a intamplat.Oricum cerul anunta semne, iar Romania va trece prin niste transformari uriase, calamitati, razboi, si cat de curand…NamastePentru ca invataturile cabalei nu-s deloc pozitive, incarcatura numerologiei din copacul sefirotic e pe masura.

  Apreciază

 10. >@CelestineInteresant. Nu stiam ca 4 e un numar fatidic. Nu ma pricep la numerologie si nici nu cred in explicatiile dat de 'numerologi'.Nu ma lasa 'partea tehnica' a eului meu sa cred astfel de teorii si explicatii.Dupa cum ii spuneam si lui Flipi, nu neg existenta unor legaturi ascunse, inexplicabile, intre diverse evenimente, dar in acelasi timp nu cred ca aceste legaturi pot fi explicate doar pe baza de numere si jocuri de numere.@FlipiAi dreptate. Stiinta de la ora actuala nu poate explica decat o parte infima din evenimente, procese si fenomene.Cu afirmatia ta, ca noi insine ne impunem niste limite – ce de fapt actioneaza ca niste piedici- sunt perfect de acord :)E de fapt o setare (periculoasa) efectuata pe plan psihic.Iata de ce cel mai sanatos lucru e sa afirmam in sinea noastra : "nimic nu e imposibil"… chiar daca e imposibil.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.