dialog

 KlausLeidorf_Vier_Baeume.jpg

imagine – Klaus Leidorf

~ repostare ~

Am impresia că în spatele acestor copaci se sfîrşeşte lumea.

E o ultimă frontieră a frumuseţii, acolo unde echilibrul cromatic  între violetul trist si verdele mustind de viaţă atinge nemărginirea.
Un dialog mut se desfăşoară între aceste doua culori, şi, doar cei cu sufletul îngustat de aşteptare îl pot înţelege.
Reclame

7 gânduri despre „dialog

  1. >imaginea in cauza imi spune ca, pe cenusiul murdar pe care omul il arunca, singura picatura de culoare vie o daruieste tot natura…..meditam la acest lucru privind azi, la o expozitie de flori de toamna, completata cu artizanat si o acumulare cromatica feerica- de la bostanei intregi, cu forme si culori ce iti creau impresia de poveste, la seminte aduse din Asia si cele doua Americi…si toate, completate de un soare bland si un joc de culori al copacilor superb, superb, superb.comparativ cu cgriul asfaltului drumului dinspre casa….o sarbatoare nu numai pentru retina ci si pentru suflet.nimic nu intrece natura….

    Apreciază

  2. >perspectivă aeriană cu punctele de fugă înspre curgerea imuabilă a timpului gata să irumpă ca primăvara între rândurile grose de zăpadă înmugurind la sfârşitul eternităţii mele, tale, ale lor.un gând frumos în viteză, ca o lume răsturnată într-o clepsidră, scurgându-se Dali-an într-o gaură albă: darul pământului.

    Apreciază

  3. >@horiaSalut!@FlipiAi spus foarte bine : "un gand frumos in viteza". Am imaginea in versiune marita si-i pot observa detaliile cele mai fine. Cred ca e facuta din avion. Acest fotograf si-a manifestat predilectia pentru fotografiile ariene.Poti gasi lucrarile lui pe net in cazul in care ai dori sa-ti faci o impresie despre ceea ce a fotgrafiat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.