transplant

Dacă aş fi fost medic aş fi spus că ai nevoie urgentă de un transplant de iubire.
Dar pentru ca nu sunt, îmi rup din timp şi scriu reţete ilizibile parafate de imagini, carora  intr-o bună zi le vei descoperi rostul de a folosi … ţie sau la nimic.

21 de gânduri despre “transplant

  1. >@ElenaNu numai medicii 'ne omoara' :)@MirelaIn orasul meu natal existau doua locuri cu lalele pestrite ( sper sa mai existe si acum ).Mi se pareau atit de firave in comparatie cu lalelele obisnuite incit nu indrazneam sa le ating prea mult ca nu cumva sa se rupa.Fotografiile de pe blogul tau mi-au adus in minte acele lalele …

    Apreciază

  2. >@anonimAsa mi-a venit in gind.(astept sa mi se spuna ca gresesc … )De ce le citesti?@kid4everBun venit aici !Am incercat sa postez ceva la tine pe blog dar din cauza ca nu mi se afiseaza cuvintele de verificare nu am putut trimite comentariul …Doream sa-ti spun ca-mi place imaginea de la mica provocare

    Apreciază

  3. >Am trecut de faza aia. Acum stiu ca gresesti intentionat. Le citesc fiindca uneori imi plac, uneori ma pun pe ganduri, uneori ma amuza. De ce continui sa scrii retete pentru cineva?

    Apreciază

  4. >Acum daca tot mi se pare ca avem un dialog, pot continua putin. Esti prea serioasa, putin rigida si foarte suspicioasa. Nu exista nicio conotatie negativa. Eu ce-as putea sa spun daca tu nu-mi raspunzi la nicio intrebare? Sa remarc faptul ca retii doar ceea ce te deranjeaza? :)

    Apreciază

  5. >@CELLAStiu ca tu 'notez'i mereu cite ceva … acum ma intreb ce nota am primit :) @anonimNu-i adevarat. Retin in primul rind ceea ce-mi place foarte mult.Ce bine ar fi daca te-ai debarasa de 'defectul profesional' de a face profiluri psihologice.

    Apreciază

  6. >Chiar daca sunt 'foarte bun' trebuie sa recunosc ca e doar un hobby :) Nu ai raspuns la intrebari. Nu vei raspunde? Ti-e teama sa nu-ti strici imaginea? :)

    Apreciază

  7. >@anonim1Un hobby ce s-a transformat în a doua natură …Greşeşti. Nu am o "imagine" ca să mi-o stric :)Repet pentru a nu ştiu câta oară : nu scriu în mod expres pentru cineva.Orice asemănare cu realitatea e absolut întâmplătoare.@anonim2 ( am impresia ca esti lachatnoir, luind in calcul comentariile de la postul "rosu si negru" dedicat lui Tonitza :) )Nu vad ce legatura are comentariul facut in legatura cu personajul romanului lui Stendhal si textul acestui blog.

    Apreciază

  8. >Deci eu sunt anonim1, ca sa se inteleaga. Si tu ai tendinta de a da verdicte. Nu, nu este o a doua natura, e doar un mod de a glumi pe seama unei profesii, din cand in cand. Nu te mai repeta, nu e nevoie, stim ca nu faci nimic care sa te tina in viata. Doar respiri usor, atenta la un domeniu care nu te atinge, nu te priveste, doar il diseci constant pentru placerea altora. Vezi, n-am pus nicio intrebare :)

    Apreciază

  9. >Nu chiar totul. Dar stiu ca, ceea ce scrii aici nu te reprezinta deloc. Esti doar o cititoare cu rabdare, doar un observator in plus, inutil ca orice tip care incearca sa se apropie de ceva care nu-i este la indemana. Ai fi ales altceva, daca as fi vrut eu :) Nu-mi raspunde, ar insemna sa ocolesti adevarul, sa-ti inventezi un alt trecut, sa negi evidentele. Poti pacali pe cine vrei tu, dar nu pe mine. Sterge comentariul, te rog :)

    Apreciază

  10. >Nu voi raspunde, ca sa nu ocolesc adevarul… scriu si in alt loc. La fel de inutil, fad si nereprezentativ :)Vreau sa spun doar ca nu pot sterge comentariul deoarece nu imi apare respectivul buton pe pagina (deci va trebui sa suport verdictele date si aprecierile facute aici).

    Apreciază

  11. >Zambetul tau e trist. Alteori ascunde o superioritate pe care ai vrea sa o maschezi cumva dar nu reusesti. In unele momente e doar inceputul unui moment impus de relaxare dupa ce un intrus te-a enervat. De cele mai multe ori e doar o grimasa de complezenta. Nu stii sa razi din toata inima. Zambetul tau nu schimba anotimpul. Sunt foarte multe ipostaze in care mi-e imposibil sa te vad. Acum, o perioada, am sa tac. Asta stiu sa fac cel mai bine :)

    Apreciază

  12. >" :) " – emoticonul din comentariul precedent transcria o clatinare din cap Nu ma vezi :( De abia acum m-ai convins ce mult te doare.Silence please … please.

    Apreciază

  13. >Elena, Mirela, kid4ever si CELLA, as vrea sa nu va suparati ca v-am sters comentariile si sa ma intelegeti :)Dupa un timp de gindire am luat hotarirea sa o fac desi rareori obisnuiesc sa sterg ceva de pe blog.Doresc ca schimbul de replici de la acest post sa ramina in forma aceasta.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.