prima ghicitoare de iarnă

A venit zapada, si odata cu ea prima ghicitoare de iarna :)

Cine l-a pictat pe stimabilul gentelman din imagine?

Anunțuri

10 gânduri despre „prima ghicitoare de iarnă

 1. >mai Sirg, ce le mai ghicesti din prima :)-X-, nu tin minte ca, pana acum, o ghicitoare de-a ta sa fie dezlegata de la primul comentariu. sper ca asta sa nu te faca sa ne dai ghicitori doar pentru initiati :)

  Apreciază

 2. >De data asta, enigmatica noastra gazda ne-a oferit o ghicitoare cadou, ca tot e luna cadourilor :) Dar totusi, eu sunt un mare admirator al lui Degas, si m-a fascinat de prima data paleta lui specifica de culori, dar si compozitiile. M-am gandit si la Sargent pt ca el a pictat o multime de "gents". Totusi, asocierea oranjului cu verdele in tonurile astea este specifica lui Degas, iar eu il invidiez teribil pentru acest talent…

  Apreciază

 3. >"Enigmatica" gazda va avea grija ca pe viitor sa se orienteze spre picturile din epoca medievala … sunt mai greu de ghicit :)Uitasem de faptul ca esti admiratorul lui Degas.Pe Vermeer si Mucha ii retinusem cred destul de corect.

  Apreciază

 4. >Inseamna ca ai o parere foarte buna despre mine daca iti inchipui ca am cunostinta despre pictorii " minori" italieni :)Ca si pina acum ghicitorile vor viza doar artisti bine cunoscuti.

  Apreciază

 5. >Pe ăsta nu l-am găsit expus pe net, am căutat pictura pe diferite motoare de căutare până m-am plictisit… În final am citit de la voi rezolvarea…Degas era fascinat şi de balerine aş adăuga eu la tot ce s-a spus până acum în acest post… :)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s