defazaje

De multe ori viaţa pare complicată. O înşiruire haotică de traiectorii la capătul cărora nu găseşti ceea ce ai căutat. Între ceea ce vrei, şi ceea ce ţi se întâmplă, apar defazaje pe care pâna şi logica refuză să le filtreze.

Dar tocmai defazajele acestea succesive şi repetabile m-au făcut să înţeleg că nu timpul hotărăşte pentru noi ci noi suntem cei ce hotărâm dacă a venit, sau nu, timpul.
 19aprilie ’08 
imagine – Green Composition, Wassily Kandinsky
Reclame

6 gânduri despre „defazaje

  1. >Dupa insomnie ma pregatesc intotdeauna pentu o zi deprimanta. Sunt atunci in alerta. Sa nu o las cumva sa devina o viata deprimanta. Timpul.Toata durerea unei tragedii e aceea ca nu trebuie sa ajungi mai devreme sau mai tarziu decat destinul, soarta se joaca. Nu trebuie nici sa pleci mai devreme decat trebuie, dar nici mai tarziu…

    Apreciază

  2. >@GabiDa, Soarta se joaca … pentru ca doar ea stie multe mai bine decit noi.Cu trecerea timpului am descoperit ca a fost spre binele meu ca unele lucruri pe care le-am dorit, sa nu se intimple in acel moment.Poate se vor intimpla mai tirziu … poate nu se vor intimpla niciodata.Nu stiu."Intelegerea" acestui fapt o datorez, printre altele, si unor pasaje din jurnalul tau.@oceania… as face o paralela intre electroni si oameni :)Electronii orbiteaza pe trasee fixe denumite orbite, oamenii pe trasee aparent haotice denumite "destine".

    Apreciază

  3. >@x , uneori ma incalcesc in fraza. Doream sa spun atunci "cand se joaca soarta", "cand e meciul", si noi il ratam, nu ne-am luat bilet, in cel mai bun caz il auzim de afara, ca se intampla. E curaj ce voi spune acum, tu stii foarte bine, au mai incercat si altii sa schimbe destine. Nu iese! "n-a fost sa fie!" …fir-ar sa fie … :-) "nu esti destul de obosit daca ai timp sa te plangi de oboseala"

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.