uită

Închide pleoapele gândind la nimic,
Departe de inimă-ţi rănită de sentimente satelit,
Închide-te-n amintiri netrăite încă,
Şi uită ca şi cum acum te-ar fi iubit.

imagine proprie

Anunțuri

7 gânduri despre „uită

 1. >A „sti” sa-ti amintesti amanunte despre lucruri care s-ar putea intimpla in viitor, deci care nu s-au intimplat deocamdata, e o provocare la care nu oricine poate raspunde.Da, chrysallides … si versuri (im)proprii :)

  Apreciază

 2. >incerc de multa vreme exercitiul ce-l propune versul tau. dar poate multi dintre noi gandim ca ar fi mai bine daca am gasi uitarea si totusi, ‘acum’ sa fie etern, chiar si in trecut, chiar si in prezent. dar ce vorbesc? ma incurc in ganduri… caci, daca am gasit uitarea, nu va mai exista timp, ci doar acum.

  Apreciază

 3. >este aceasta „priveliste” surprinsa din`nauntru` unei moshee ? cum sunt sentimentele satelit ? le-ai putea descrie ? are de-a face cu o „evadare” ? te superi daca imi iau libertatea si iti pun o intrebare … nu stiu – putin personala ? acest -X- poate fi intamplator pus in legatura cu francis bacon ?

  Apreciază

 4. >chrysallides, incet incet incepi sa te apropii de un adevar :)emma, imaginea am captat-o la Marea Moschee din Yazd, mai exact pe un culuar ce ducea la curtea interioara.Sentimentele satelit sunt sentimentele ce revin, revin mereu, cu o precizie demna de perioada de rotatie a unui satelit, si ele exista si orbiteaza in inima noastra tocmai din cauza fortei de atractie pe care o generam noi insine.Nu are de a face cu o evadare ci cu un complicat proces de acceptare. :)Acest -X- nu are nici o legatura cu Bacon :)

  Apreciază

 5. >multumesc . simt ca as vrea sa iti spun mai multe . astazi insa am nevoie sa ies din cotidian. de aceea voi reveni maine . oricum – postul tau de astazi necesita o mare atentie . este de altfel un deliciu. pe maine . o seara frumoasa :)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s